Успіх кожного підприємства залежить від багатьох факторів. Проте, вирішальну роль у процвітанні бізнесу кожної юридичної особи відіграє її колектив, адже «один у полі не воїн».

Безліч керівників розробляють корпоративні цінності, концепції бізнесу, прописують посадові обов’язки та інструкції, впроваджують корпоративну етику підприємства та корпоративні заходи для об’єднання колективу в одну команду. І важливість цих заходів неможливо переоцінити. Паралельно з тим, успіх командної роботи залежить не лише від структурованості внутрішніх процесів, сприятливості зовнішніх факторів, професійності співробітників, а, безпосередньо, від залученості кожного співробітника у робочому процесі, його натхнення в роботі. Одним з найефективніших методів підвищення рівня задоволеності роботою є застосування мотиваційних аспектів.

Так, за дослідженнями профільного журналу Insurance TOP (6(74)2020), 90% опитаних певної групи HR фахівців, відмітили особливу цінність ДМС для працівників українських підприємств. З них 39% HR фахівців оцінюють ДМС як один із головних мотиваційних факторів після зарплати.

При впровадженні ДМС, важливо врахувати безліч факторів, щоб впроваджений продукт був максимально ефективним для колективу: наповнення програми страхування; умови договору; фінансові обмовки; рівень медичних закладів у яких надаватиметься медична допомога; перелік захворювань, що не покриватимуться страхуванням…

Аналітика усіх аспектів ДМС – кропітка праця, що вимагає багато часу та профільних знань. Саме тому більшість підприємств, що впроваджують ДМС залучають страхового брокера, що професійно виконує повний спектр робіт, пов'язаний з впровадженням ДМС.

Страховий Брокер «Астон Україна» є надійним помічником, радником і експертом зі страхових питань з одинадцятирічним досвідом.

Приєднуйтесь до співпраці з командою професіоналів і відчуйте усі переваги партнерства з СБ «Астон Україна»